Dopapirkrisen er løst! – Halden
Et stor parti dopapir skal hentes.

Dopapirkrisen er løst!

Etter iherdig jobbing av styret og dets formann har vi nå fått tak i et annet betydelig parti toalettpapir.

Med lastebil fra Svein Sæter og Møbelringen kjører vi til Vestfold onsdag kveld for å hente dette. Dopapiret har fått midlertidig oppholdstillatelse på Extralageret i Tistedal hvorfra det går i kontinuerlige bilkortesjer ut til alle Haldens nødende med svart-oransje blinklys, men uten sirener. Vi leverer så fort vi kan, men innenfor dagens normale våkentimer.

Vi taper riktignok noe penger på dette, men ser endelig lyset i enden av rullen og tar ansvar for at alle bestillere får en så fløyelsmyk og tørr påske som mulig.

I de opprinnelige pakkene var det 60 doruller, mens det i de nye som kjøres ut er 48 ruller. Men hold an! Det er likevel flere meter per rull, slik at kundene får mer enn det som opprinnelig ble bestilt. I tillegg har vi den fordelen at det blir færre dorull-bytter og at det derfor er sjeldnere du sitter godt plassert og lettere fortvilet innser at det bare var ett eneste tynt flak igjen på rullen og (han) andre i huset ikke har fylt opp den strategisk plasserte stabelen.

Sammenligning gammel og ny leveranse:
– 60 ruller a 18 meter, totalt 1080 meter, kr 360 og kr 0,33 per meter
– 48 ruller a 25 meter, totalt 1200 meter, kr 360 og kr 0,30 per meter