Viktig signering – Halden

Viktig signering

Vår spennende og lokale høyrekant, Kasper Lien, har signert for 2 nye år med Halden Topphåndball.

Vår spennende og lokale høyrekant, Kasper Lien, har signert for 2 nye år med Halden Topphåndball. Mange har latt seg imponere av Kaspers luftige svev og «gummiarm» med lekre avslutninger fra høyre kant. Nå gleder vi oss til å utvikle Kasper videre til en av ligaens beste kanter.

Kasper Lien signerer med Halden Topphåndball og påtroppende daglig leder Marita Rognøy

Kasper Lien er fra Sarpsborg og har gått gradene gjennom «Gutteløftet» i Sarpsborg IL. «Gutteløftet» har vært en samarbeid mellom Halden Topphåndball og Sarpsborg IL om å løfte guttehåndballen. Prosjektet har gitt utrolig gode resultater, og allerede har vi tre spiller som er en mer eller mindre fast del av elitelaget – Marius Rossfjord, Kasper Lien og August Storbugt. August har fra før signert for Halden Topphåndball. Nå er også Kasper klar, og det er vi veldig glade for.

Kasper er selv glad for signeringen og gleder seg veldig til å utvikle seg videre med og i Halden Topphåndball.