Runar – Halden Topphåndball 22-29 (13-16) – Halden
Vilstrup og Bertram

Runar – Halden Topphåndball 22-29 (13-16)

Halden knuste Runar i Sandefjord!

Ulvene kick-startet i Runarhallen og ledet med 4-1 etter fem minutter. Og de fortsatte med tålmodig angrepsspill og steinhardt forsvar. Etter et drøyt kvarter ledet Halden 10-5. Litt tekniske feil og skuddbom førte Runar opp i ryggen, men Ulvene tok et magadrag og ledet 15-10 tre minutter før pause. Så sovnet Halden litt i forsvar og hjemmelaget hentet inn et par mål slik at pauseresultatet ble 16-13 til Halden. Bertram sto strålende og reddet flere 100 % -sjanser. Martin Vilstrup var i skuddhumør og scoret 7 spillemål, William var sikker fra kant med tre mål og særlig August var god i forsvar.

Halden fortsatte storspillet i andre omgang. De rykket raskt fra hjemmelaget og etter 12 minutter ledet de 22-15. Bertram holdt koken i mål, Martin scoret, Cordt begynte å finne nettmaskene og forsvaret sto enda bedre enn i første omgang.

Så kladdet det litt. Noen skuddbom, Rasmus ble utvist og rett etter fikk August feilaktig direkte rødt kort. Runar øynet en sjanse og reduserte til 22-19 – da var det gått 16 minutter. Skulle Ulvene sprekke? – Neida, på ingen måte! Rasmus og lettbente Mounir skaffet 2 straffekast som Toke satte bombesikkert i mål. Martin, Cordt og William scoret hver sin gang og Bertram tok alt som kom hans vei. Etter 26 minutter var stillingen 28-19 til Halden og de kunne cruise inn til en meget velfortjent seier 29-22.

I dag spilte Ulvene disiplinert og klokt. Forsvaret var i særklasse og Runar kom nesten ikke til sjanser i det hele tatt. Henriksen overtok sjefsrollen i forsvar etter at August måtte i dusjen og var virkelig helt umulig å komme forbi.  Martin spilte sin desidert beste kamp for sesongen og scorte på 12 av 15 skudd! Bertram har en redningsprosent på nesten 50 (igjen!). Det ga mange kontringsmuligheter og lette mål.

Det var klasse over de fleste Ulvene i dag. William, Cordt og Toke scoret 4 hver. Sistnevnte var sikkerheten selv på alle straffekastene.

Bortsett fra at de ga August et fullstendig feilaktig rødt kort, hadde dagens dommere hadde også en meget god kamp.

Dette var bra saker. En skikkelig lagseier.

Topp 3:

1. Martin
  2. Bertram
  3. Cordt og Kristoffer

Dette var meget overbevisende Jan Thomas:

Ja, det var en meget solid kamp syns vi får kampen i vårt spor fra starten av. Vi står godt bakover og Bertram varter opp med strålende spill i mål. Vi får en del baller og løpe på og det gir en trygghet framover i angrep. Meget god kamp av Martin som treffer på 12 av 15 skudd. Det er en deilig moral i laget og alle gutta melder seg på , så en veldig deilig seier.

Gratulerer med velfortjent seier og din beste kamp i Halden-trøya, Martin!

Tusinde takk
Vi gjør en god kamp, og spiller med stor disciplin, treffer på våre skudd, og står fint bakover. Jeg synes vi fremstår som et bra lag, og så er det selvfølgelig dejlig med personlig succes. En god følelse at få lov at vise mit topnivå frem, og merker at jeg etterhvert er kommet på plass i Halden med bl.a. egen lejlighet. For at prestere bra må det utenfor banen også være på plass, og det er det nå for meg! Men vi på laget begynner at kjenne hverandre bedre, og idag var det meg der treffer, hvilket selvfølgelig smaker godt Men dette betyr ingenting, hvis ikke vi får 2 poeng! Er viktig for os når man ser på tabellen, og nå vil vi krige i de neste 3 tøffe kamper vi har før jul