Spennende signering – Halden

Spennende signering

Et lokalt talent har valgt å signere for Halden Topphåndball.

Lokal ulv er klar for videre spill i HTH.

Jan Thomas er veldig fornøyd med at Mounir Chehri stortrives som ulv i Halden

– Hvorfor valgte du å forlegne kontrakten?
Det er flere grunner til hvorfor jeg ønsket dette. Hovedgrunnen er først og fremst fordi jeg stortrives på laget, både med trenere og spillere. Personlig er dette en gylden muligheten for at jeg kan utvikle mitt potensiale og ferdigheter som spiller. Samtidig får jeg kombinere skole, jobb og håndball her i Halden. HTH har gitt meg muligheter til å kombinere håndball, samt jobb og jeg føler derfor at jeg enklere kan stabilisere meg her, samtidig kunne utvikle talentet mitt i håndball.

– Hva tenker du om din egen håndballfremtid?
Mine største tanker rundt dette er å øke ferdighetene mine og bli så god som overhodet mulig. Jeg vil satse alt jeg kan for at håndballen skal bli mitt levebrød.

– Hva er det som er så bra med Halden?
Det er flere faktorer som spiller inn her, tenker jeg. Det beste med HTH er drivet fra trenere, spillere, supportere og frivillige. Supporterne til HTH stiller alltid opp og varter opp med god stemning under matchene. Dette gir oss alle et driv og det skaper et godt fellesskap. Moralsk støtte er viktig, og våre supportere skuffer aldri. I tillegg til det er Halden i seg selv en koselig by som dekker mine behov og fasiliteter som håndballspiller og student.

– Jan Thomas, hvor viktig var denne signeringen?
Veldig gledelig at Mounir har skrevet under for 2 nye år. Mounir er en ung og meget spennende, og ikke minst en lokal spiller. Han har noen ekstreme kvaliteter når det gjelder eksplosivitet og et klokt håndballhode. Han er en meget god duellspiller samtidig med at han leser og tar riktige valg i forhold til situasjoner som oppstår på banen. Han er også en fantastisk person som passer meget godt inn i HTH-kulturen. Halden Topphåndball kommer til å få masse glede av Mounir fremover.