Runar – Halden Topphåndball – Halden
Trym Bilov-Olsen - Haldens "Flygende kjøttbulle"

Runar – Halden Topphåndball

Onsdag 4. desember kl. 19.00 – Runarhallen

Halden reiser over fjorden og møter et Runar-lag som svinger veldig i prestasjonene. De slo serieleder Kolstad forrige uke og tapte for tabelljumbo Fold-St.-Hallvard i helgen. Ulvene har møtt Runar tidligere i høst. Da vant Haldenseren cup-kampen i Remmenhallen med 5 mål. Runar er et sterkt hjemmelag og har tatt alle sine (3) seire i årets serie på hjemmebane. Dette kan altså bli jevnt og spennende hvis hjemmelaget har dagen og særlig hvis storskytter Eirik Hybertsen og keeper Joackim Christensen får flyten.

Halden kommer fra et sterkt uavgjort resultat borte mot Nærbø og har vist god form i det siste. Ulvene vil nok også gjerne revansjere seriekampen i Runarhallen fra februar 2019 der Runar vant hele 39-30. Da var åpenbart ikke Haldens forsvarsspill helt prima.  Det bør det være til onsdag! Da er det store muligheter for å ta med 2 poeng på Bastøferja tilbake til Halden.

Jan Thomas tenker dette om Runar på bortebane:

Runar har vært gode hjemme, sist hjemmekamp knuste de serielederne Kolstad, så de innehar et høyt toppnivå. Jeg tenker vi kan reise over fjorden i den tro at gjør vi ting riktig og kliner til med det vi har, så er det fullt mulig å få med seg noen poeng hjem. Vi må krige og være offensive i hodet.