Viking TIF – Halden Topphåndball 26-36 – Halden

Viking TIF – Halden Topphåndball 26-36

NM – åttendelsfinale

Komfortabel cup-seier til Ulvene i Bergen

Halden hadde god kontroll på 1. divisjonslaget Viking fra start til mål, selv om de slappet vel mye av i perioder. I angrep fungerte det bra kampen gjennom, men forsvarsmessig svingte det en del og Ulvene ga bort mange enkle scoringer. Det betød at hjemmelaget aldri ga opp håpet og helt fram til 12 minutter i 2. omgang lå de kun 4 mål bak Halden (21-25). Så viste Ulvene at det er forskjell på divisjonene og dro fra til en velfortjent seier.

Gratulerer med seieren Jan Thomas – nå blir det kvartfinale 16.10!

Ja deilig å gå videre, men var en rotete kamp. Rotete i den forstand at vi svinger veldig bakover. Starter greit og går opp i en 6-7 måls ledelse, så slipper vi de for enkelt inn i kampen igjen. Fortsetter å gå opp og ned forsvarsmessig og vi slipper mye avslutninger fra deres linjespiller. Vi er forholdsvis stabile framover på banen, som gjør at vi scorer jevnt og trutt og drar i fra og vinner komfortabelt.

William ble kåret til banens beste og var Haldens stoppscorer med 10 mål på 12 skudd.

Ellers noterte disse seg i målprotokollen: Trym 3 av 5, Mounir 3/3, Håvard Jenssen 1/1, Cordt 4/5, Kasper Lien 1/1, Mitro 7/8, August 2/4, Bartosz 1/1, Martin Vilstrup 1/2 og Rasmus 3/3

Av: Odd Petter Nilsen