Nøtterøy – Halden Topphåndball 21-38 (12-20) – Halden

Nøtterøy – Halden Topphåndball 21-38 (12-20)

NM 3. runde

Ulvene kom litt tregt ut av startblokkene i Nøtterøyhallen. Mitro scoret det første målet, men det var hjemmelaget som hadde flyt og ledet 3-1 etter 4 min. Så våknet Ulvene anført av strålende Obling, som virkelig stengte buret. Framover tok Cordt og William tak og Halden tok sakte over kampen, selv om Nøtterøy fulgte godt med til 6-6. Da satt Trym inn to raske mål og Ulvene var foran for godt.

Martin Vilstrup Andersen fikk sin debut i Haldentrøya og tegnet seg tidlig i målprotokollen. En fin forsterkning!

Ulvene hadde god flyt resten av omgangen og ledet klart 20-12 til pause.

Og sånn fortsatte det i 2. omgang. Full kontroll til Halden altså. Jan Thomas slapp til absolutt alle ung-gutta etter hvert og det gikk helt strålende. Både Kasper Lien og Marius Rossfjord noterte seg i målprotokollen.

Dagens toppscorer (som mot Elverum) var Cordt med 10 mål.

Nå er det Drammen til lørdag kl. 16 som gjelder!

Ulvene spiller i Drammenshallen mot et hjemmelag som er tippet helt i toppen – følg med!

Av: Odd Petter Nilsen