Nøtterøy – Halden Topphåndball – Halden

Nøtterøy – Halden Topphåndball

NM 3. runde, onsdag 11. september kl. 19 - Nøtterøyhallen

Ulvene skal til Tønsberg for å møte 1. divisjonslaget Nøtterøy i cupen. Etter en svært positiv og jevn kamp mot Elverum, er det viktig for Halden å null-stille seg og ta motstanderen på største alvor, selv om det skal være stor forskjell på Elverum og Nøtterøy.

Hjemmelaget har kommet godt i gang i serien, med seier over Charlottenlund i første kamp. De har forsterket laget med bl.a. Kennie Boysen som Ulvene slet med å stoppe i fjor da han spilte på Runar.

Jan Thomas vurderer det slik:

Nøtterøy blir en vanskelig oppgave da jeg syns de har et godt lag. Boysen blir naturligvis viktig å få stoppet da han har potensial til å vinne kamper på egen hånd. God målvakt som stengte mot Charlottenlund i første seriekamp. Når det gjelder oss må vi opp på nivået fra kampen mot Elverum og fortsette med samme intensitet. Toke er ikke tilgjengelig da han sliter med ett kne, men Martin Vilstrup er spilleklar. Henriksen er usikker enda og vi vurderer det fra dag til dag. Jeg forventer en tøff bortekamp og må møte fullt skjerpet.

Av: Odd Petter Nilsen