HALDEN TOPPHÅNDBALL – ELVERUM – Halden
Trym i aksjon mot Drammen

HALDEN TOPPHÅNDBALL – ELVERUM

Onsdag 4. september kl 1830 i Remmenhallen

Så skal vi endelig komme i gang med seriespillet igjen og ulvene er superklare til å ta imot selveste Elverum i Remmenhallen i serieåpningen. Etter mange gode treningskamper for et Halden med mange nye spillere, blir det spennende å se hvordan laget står mot seriefavoritten.

Elverum har på sin side også gjort en del endringer i spillerstallen og vi får blant annet se igjen Thomas Solstad.

Jan Thomas er optimist og gleder seg:
-Deilig å endelig komme i gang igjen. Serieåpning mot Elverum blir meget tøft, men like greit å starte mot de beste.
Jeg synes Elverum er styrket i forhold til i fjor, spesielt med Henneberg , Solstad og Blonz. Mer skuddkraft fremover i Henneberg og en meget god toveisspiller i Solstad. Skal vi tukte Elverum må vi ha alle spilleklare og spille opp på vårt beste, men alt er mulig! Den siste tiden har vi hatt en svekket tropp, men håper alle blir klare til onsdag. Det er fremdeles usikkerhet rundt Kristoffer Henriksen ( mulig brist i ribbein) , Toke Schrøder ( kne) og Alexander Mitrovic ( rygg). Håper selvfølgelig alle blir spilleklare og at vi kan gi Elverum skikkelig kamp👊

Ulvene har hatt mange gode og spennende oppgjør mot Elverum i Remmenhallen og tatt mange poeng de siste årene. Bli med på serieåpningen og kos deg sammen med håndballvenner i Remmenhallen. Du får det ikke bedre på en onsdagskveld i september.

Av: Odd Petter Nilsen