Bodø – Halden Topphåndball 37-39 – Halden

Bodø – Halden Topphåndball 37-39

Seier til ingen nytte for Ulvene!

Seriens siste kamp mot nedrykksklare Bodø startet bra for Ulvene. Høyt tempo og gode skudd sørget for tidlig ledelse til Halden. Den tok de godt vare på resten av omgangen, selv om Bodø, som er et av de minst målfarlige lagene i serien, holdt overraskende godt følge. Mange fine kombinasjoner, gode innspill til strek og kick-start hver gang Bodø scoret sørget for at hjemmelaget slet bakover. Ulvene ledet med mellom 2 og 4 mål ut omgangen og ledet 20-16 til pause.

Sånn fortsatte det i andre omgang helt til Bodø la seg enda mer offensivt i forsvar etter 20 minutter. Halden mistet hodet litt og 5-målsledelsen ble spist opp i løpet av noen minutter. Etter 26 minutter var det uavgjort (35-35) for første gang siden kampen startet. Det ble en nervøs avslutning på kampen, men da Truls økte ledelsen til 38-36 med 1.25 igjen av kampen var begge poengene sikret for bortelaget.

I dag var det mye bra angrepsspill der hele laget ble brukt. Kristian, Cordt og Thomas scoret 29 mål og var aggressive, nøyaktige og gode. Gabriel hadde mange fine assist til strek og ving. Bech hadde vanskelig arbeidsforhold og fikk mange upressa skudd og strekavslutninger mot seg, men hadde likevel ganske god redningsprosent. Halden fikk bra betalt for sin vilje til å løpe kontra. Toppscorer ble Thomas med 11 mål på 13 forsøk. Kristian scoret 10/15, Cordt 8/9, Gabriel 5/10, William 4/8 og Truls 1/1

Tross seier ble det ikke sluttspill på Halden som var avhengig av resultatet i andre kamper.

Det betyr at dette var siste kampen for Halden denne sesongen og at flere av spillerne har spilt sin siste kamp for Ulvene.