Bodø – Halden Topphåndball – Halden

Bodø – Halden Topphåndball

Søndag 17. mars kl. 18.00 – Bodø Spektrum

Siste seriekamp og Ulvene må vinne i Bodø for å sikre sluttspillplass. I tillegg må resultatene i kampene til Kolstad og Bækkelaget gå Haldens vei.

Det kan være lettere sagt enn gjort å slå Bodø, selv om hjemmelaget kun har to seiere i serien. Den ene var i Remmenhallen der Ulvene ble slått klart 36-29!! Halden skal altså passe seg for ikke å gå i undervurderingsfella en gang til. Bodø har, til tross for 19 tap, sluppet inn færre mål enn Halden, som på sin side har sluppet inn flest av alle lagene. Gjestene er altså på papiret det beste forsvarslaget og leder klart i innbyrdes oppgjør. Det bør anspore våre gutter til å ha full skjerping, skikkelig forsvar og samtidig spille som et lag i angrep.

Vi gleder oss!!!

Av: Odd Petter Nilsen