Halden Topphåndball – Bækkelaget 32-34 – Halden

Halden Topphåndball – Bækkelaget 32-34

For mange baklengsmål nok en gang.

Første omgang var et målkalas der hverken forsvars- eller keeperspill fungerte for lagene. Etter 11 minutter sto det 9-9. Da takket gjestene for følget, utnyttet tekniske feil og skuddbom hos Ulvene og kontret inn enkle mål. Halden laget bra med mål, men var uorganisert og manglet samhandling i forsvar. Pauseresultat var 17-21 og det kunne vært verre for hjemmelaget. Bækkelaget rotet også bort flere baller på tampen av omgangen.

Andre omgang fortsatte litt på samme måte. Begge lagene skjerpet forsvarsspillet noe og det resulterte i færre mål, men avstanden var den samme. Så kom Ulvene i siget og samspillet satt bedre, særlig bakover. Dragan reddet flere skudd og etter halvspilt omgang var stillingen 27-27. Var Ulvene skikkelig på gang? Nei, ikke helt. BSK fikk skikk på spillet igjen og lagene scoret annenhver gang inntil gjestene fikk en lite luke som de aldri ga fra seg. Det betød et surt tap for Halden i en svært viktig kamp.

Det var høy tenning fra begge lagene og tidvis amper stemning på banen. Dommerne bidro ikke til å roe gemyttene med sine mange diskutable avgjørelser og særlig mot slutten var de en viktig faktor for at gjestene kunne reise hjem med to poeng. Straffer og utvisninger var ujevnt fordelt i en ellers jevnspilt kamp. (HTH 4x2min og 1 straffe, BSK 1×2 min og 5 straffer). Det gikk ikke i Ulvenes favør akkurat.

Thomas var god både i forsvar og angrep med 7 mål på 7 skudd. Kristian ble toppscorer med 11 mål/16 skudd og hadde mange fine innspill til strek. Dessverre fikk han sin tredje (og høyt diskutable) utvisning og dermed rødt kort etter 53 minutter. Da ble det enda vanskeligere for Halden. Gabriel scoret 6/13, William 4/7, Trym 2/6 og Kristoffer 2/3. Mounir Chehri fikk en del spilletid da det buttet litt for Trym og klarte seg bra.

Tapet betyr at Bækkelaget passerte Ulvene på tabellen og Ulvene er nå utenfor sluttspillet. De er avhengig av andre for å komme seg inn blant de åtte beste. Nå gjelder det å samle seg til siste seriekamp mot Bodø til søndag.

Topp tre

1. Thomas
  2. Kristian
  3. Kristoffer

Gratulerer med god kamp, Thomas. Hvorfor vant Bækkelaget i dag?

Takk, takk. Bækkelaget treffer på mange av sine skudd og spesielt Patrickson lager problemer for oss i andre omgang. Nå må vi bare ta 2 poeng mot Bodø..

Av: Odd Petter Nilsen