Halden Topphåndball – Bergen Håndball 41-36 – Halden

Halden Topphåndball – Bergen Håndball 41-36

Deilig seier for Ulvene!

Hjemmelaget tok raskt kommandoen og var skikkelig skarpe i avslutningene i innledning på kampen. Bakover løste de Fyllingens 7 mot 6 angrep strålende og Ulvene dro stadig fra gjestene. Etter 24 min ledet hjemmelaget 17-9 og hadde full kontroll. Fyllingen skjerpet seg inn mot pausen og stillingen va da 22-15. Masse mål og god underholdning altså!

Fyllingen, anført av en svært opplagt Mario Matic, kom langt bedre med i kampen i andre omgang og Ulvenes ledelse ble raskt redusert til 4 mål. Da tok Jan Thomas Time-out og strammet opp laget. Derfra og ut holdt Halden en ledelse på 3-5 mål og vant svært fortjent. Fyllingen har avgjort flere kamper til sin fordel i sluttsekundene og gir seg aldri før kampen er over. Vissheten om det og et dommerpar som hadde de underligste avgjørelsene, gjorde at publikum ikke kunne slappe av før det var et par minutter igjen av kampen. Da sluttsignalet gikk var det stor lettelse blant publikum og spillerne.

Mange Ulver gjorde sine saker bra i dag. Bra skyting (70 % treff) og få tekniske feil (4!) gjorde det mulig å vinne selv om laget slapp inn 36 mål. Halden hadde gjort hjemmeleksa si vedrørende Fyllingens 7-mannsangrep og på stillingen 12-7 gikk gjestene over til vanlig 6-mannsangrep. Da hadde Bech scoret 3 mål allerede! Han scoret forresten totalt 4 mål fra egen målgård. Kristian ble toppscorer med 9 mål på 16 skudd, Gabriel 7/9 + mange gode assists, Thomas 8/11, Trym 5/11

William og Bech 4/5, Cordt 2/4 og Kristoffer 2/2.

Bech hadde ikke så høy redningsprosent, men hadde flere viktige redninger når det trengtes og bidro ellers godt til underholdningen med sikre langskudd.

Det var en slitekamp der Fyllingen jaget i 60 minutter, men Ulvene sto samlet, stresset ikke og var best.

Gratulerer med god kamp Gabriel! Hva tenker du om kampen?

Takk! Jeg syns vi løser 7 mot 6 spillet deres veldig bra. Så spiller vi tålmodig fremover og setter sjansene etter kollektivt spill! Ordentlig lagseier.