Halden Topphåndball – Falk Horten 34-23 – Halden

Halden Topphåndball – Falk Horten 34-23

Sikker hjemmeseier!

Ulvene slet med å komme ordentlig i gang i dag. Falk var friskest og i tet fra start. Etter 13 min kom Halden i føringen på 7-6 og beholdt ledelsen resten av kampen. Bech var stor i første omgang med godt over 50 i redningsprosent og med bl.a. to strafferedninger. Resten av laget virket litt dødt i perioder og angrepsspillet ble litt monotont og skuddene satt ikke godt. Forsvarsmessig satt det derimot noe bedre og Ulvene hadde 14-9 ledelse til pause. Det var mest takket være Bech.

Falk satte to kjappe mål på to min. i andre omgang, men så var det stopp. Etter 12 min. ledet hjemmelaget 23 – 13 og den ledelsen beholdt de stort sett resten av kampen.

Det var veldig vekslende spill mot en av seriens svakeste lag. Litt svak skyting i første omgang, mens Ulvene traff på 20 av 26 i andre. Gabriel fant riktig avstand til forsvaret, ble toppscorer med 8 mål på 11 skudd, hadde fine utspill til ving og kun én teknisk feil. Trym scoret 7/10, Kristian 6/7, Cordt 5/8, Kristoffer 1/2, Thomas 4/6 og Rasmus, Bartosz og August 1/1. Bartosz og August scoret med sine første eliteseriemål for Ulvene – grattis!

Litt hawai-håndball i perioder i andre omgang ble det, men sånn blir det når mange får prøve seg og seieren var tidlig avklart.

Godt jobba!

Topp tre:

1. Gabriel
  2. Bech
  3. Trym

Jan Thomas er godt fornøyd:

Syns kampen startet litt rotete og vi gjør ingen god første omgang. Leder vel med en 4-5 mål til pause, men mye av æren for det er Bech i mål. Vi spiller oss forsåvidt til gode sjanser forover men brenner en del. Andre omgang er mye bedre hvor vi står bra bakover og får kontret en del på de og kan dra relativt komfortabelt fra de og vinner vel med 11 mål.