Halden Topphåndball – Falk Horten – Halden

Halden Topphåndball – Falk Horten

Onsdag 20. februar kl. 18.30 – Remmenhallen

Det er på tide å samle flokken og være gode igjen, etter at Halden fikk grundig bank av Nærbø forrige serierunde. Falk har slitt gjennom hele sesongen og har begge beina godt plantet i første divisjon neste år. Ulvenes oppgave er å sørge for å være like skjerpa mot motstandere lavt på tabellen som mot lag som er bedre plassert. Sånn har det ikke vært denne sesongen! Halden har raust gitt bort mange poeng i reneste Robin Hood stil.

Det betyr at Halden nå ligger på en litt skummel 8. plass, kun 2 poeng over kval-plass (10. plass). Lagene på 9. og 10 plass (Haslum og Bækkelaget) har færre kamper spilt og kan lett gå forbi Ulvene.

Derfor er kampene som kommer superviktige – så følg med!

Vi ses på Remmen!

Av: Odd Petter Nilsen