Nærbø – Halden Topphåndball 38-31 – Halden

Nærbø – Halden Topphåndball 38-31

Ulvene flådd i vest….

Det gikk trådt for Halden i starten av kampen. Forsvaret satt dårlig og ga rom for langskudd og innspill til strek. I mål hadde Bech én redning på 13 første minuttene og Dragan overtok. Nærbøs keeper Øien var høyt og lavt og tok det meste ganske enkelt.

På stillingen 10-6 til Nærbø (15 min) tok Jan Thomas time-out og fikk litt orden på troppen. Dragan fikk tak i skuddene og Ulvene overlistet Nærbøs keeper stadig oftere. Halden kom a jour på 12-12 og lagene fulgte hverandre til 28 minutter. Da satte hjemmelaget inn to mål og det ga pauseresultat 18-16.

Lagene fulgte hverandre de første 12 minuttene av 2. omgang, men så takket vertene for seg. Ulvene stresset og bommet både i forsvar og angrep, mens Nærbø spilte klokt og utnyttet sjansene. Etter 22 min. ledet hjemmelaget 31-26. Halden knappet innpå, men kom ikke nærmere enn tre mål og så sprakk det ytterligere på slutten.

I dag fungerte nesten ingenting. 31 mål på 57 skudd er ikke bra. Forsvaret var i oppløsning i lange perioder og Mike Lønne på streken satte inn mål etter mål.

Borte var samhandlingen og det kloke spillet Ulvene har vist de siste kampene. Dette er det bare å lære av og så glemme skuffelsen.

Thomas storspilte og ble toppscorer med 9 mål på 11 skudd. Kristian var ikke like skarp som forrige kamp og satte inn 8 av 17. Gabriel 6/14, Truls 3/4, Cordt 1/3, William 4/7.

Troppen var tynn i dag med bare ti utespillere og de ble kanskje slitne etterhvert. Vi savnet at Sander Linderud fikk prøvd seg når Gabriel slet, men han ble sittende på benken sammen Mounir Chehri hele kampen.

Gjort er gjort – ny ball!

Topp tre

1. Thomas
  2. Truls
  3. William

God kamp av deg Thomas, men i dag sliter laget skikkelig:

Takk for det. Vi sliter med å sette Forsvaret og blir liggende alt for mye på mellomdistanse gjennom hele kampen. Framover bommer vi på en god del skudd, selv om vi ender opp med 31 mål…

Jan Thomas hadde følgende kommentar:

Forventet en tøff kamp hvor vi måtte spille opp mot Max for å ta poeng. Dessverre sliter vi lange tider i forsvar hvor vi kommer på halvdistanse som fører til skuddmål bak fra banen og mye innspill til linja. Framover på banen spiller vi oss ofte til gode sjanser men har ca 25 skuddbom i dag og flere tekniske feil enn vanlig. Scorer 31 mål som normalt skulle holdt men vi var ikke gode nok bakover i dag.