Halden Topphåndball – Arendal 30 – 24 – Halden

Halden Topphåndball – Arendal 30 – 24

Ulvene knuste serielederne!

Halden hadde virkelig bestemt seg for å være gode i dag.

Verken rare dommeravgjørelser eller mangel på skjerping i kampavslutningen skulle hindre seier slik som i de to forrige kampene.

Ulvene styrte kampen fra første sekund og ledet stort sett hele kampen. Et lite unntak var etter 15 minutter da dommerne valgte å vise ut både Thomas og Trym og samtidig gi gjestene straffe pga. mindre forseelser. Gavepakken tok Arendal godt vare på og ledet 10-7 etter 18 min. Ulvene lot seg ikke affisere. De spilte fantastisk forsvar og Arendal scoret bare to ganger de siste 12 minuttene av 1. omgang. Samtidig fortsatte Kristian Stranden å pøse inn mål og pauseresultat var 14-12 til Ulvene.

Andre omgang startet best for gjestene som utlignet til 14-14 etter 3 min. Så var det slutt for serielederen. Halden spilte solid, klokt og inspirert på alle plasser og i alle spillets faser og vant særdeles fortjent 30 -24.

Kristian var et fyrverkeri gjennom hele kampen. 14 spillemål og ett mål på straffe på 15 forsøk, flere assist og solid forsvarsspill hører til sjeldenhetene i eliteserien. Hele forsvarsrekka jobbet formidabelt. Særlig Kristoffer og Rasmus i midtforsvaret gikk foran og kneblet stort sett alle forsøk fra Arendals meritterte bakspillere. Når i tillegg Bech står en solid kamp var Arendal sjanseløse mot slutten.

Publikum (alt for få) fikk god valuta for pengene. De ble tatt med til de store høyder pga. flott spill og til fortvilelse når dommeravgjørelsene var vanskelig å forstå og ofte gikk i gjestenes favør.

Dette var en gnistrende god lagseier og kanskje den aller beste kampen Ulvene har spilt. Vi har sett dette komme og det er gledelig at de får vist sitt potensiale etter mye motgang.

Topp tre

1. Kristian
  2. Rasmus og Kristoffer
  3. Bech

En strålende kamp av deg og laget Kristian – gratulerer!

Takk! Endelig fikk vi seieren etter 2 kamper mot god motstand der vi føler vi mister poeng. Fantastisk laginnsats! Står sesongens beste forsvarskamp kanskje og gutta kriger fantastisk.

Dette var bra greier Jan Thomas – en gjennomsolid kamp?

Ja, det var en meget solid og bra kamp. Hele laget kjemper formidabelt i dag. Står veldig bra bakover hele kampen og Arendal må slite for hvert mål. Bech er meget solid med høy redningsprosent og framover på banen er Stranden strålende. Men er først og fremst imponert hvordan lagmoralen er og hvordan guttæne jobber bakover

Av: Odd Petter Nilsen