Elverum – Halden Topphåndball – Halden

Elverum – Halden Topphåndball

Tapte på målstreken!

En strålende kamp av Ulvene i Terningen Arena.

Forsvaret startet meget godt og Bech tok stort sett det som kom. Elverum hadde kun 7 mål etter 20 minutter. Da hadde Halden 10 mål og spilte som et lag i begge ender av banen. På stillingen 12-8 (24 min) fikk Gabriel utvisning og derfra og inn raknet det litt for Ulvene. Tekniske feil og bom på 100 % -sjanser inviterte vertene inn i kampen. Stillingen til pause var 13-13. Stranden, Henriksen, Bech og Thomas var toneangivende for Ulvene og gjorde det meste riktig i første omgang.

Halden hadde kontroll på Elverum og spilte til tider skjorta av gjestene. Problemene startet etter 11 min. i 2. omgang da Ulvene fikk 2×2 min. utvisning. Halden ledet da 22-18, men med både Rasmus og Thomas utvist utlignet vertene til 22-22. Det siste kvarteret skilte det kun ett mål mellom lagene. Halden gjorde det ikke lett for seg: Trym prater på seg utvisning etter 53 min og Rasmus får sin tredje utvisning og rødt kort etter 55 min. Likevel er Ulvene med. Med 1,5 min igjen og stillingen 27-27 har de ballen og kan sikre poeng med scoring. Så snapper Elverum ballen og får med 5 sekunder igjen av kampen et utrolig billig straffekast og vinner. Skikkelig surt!!

Halden var i dag, som mot Drammen, solide og gode og fullt på høyde med motstanderne. Mange utvisninger i begge kampene og tekniske feil/dårlige vurderinger i avgjørende øyeblikk har dessverre gitt 0 uttelling tross bra spill.

Det lover godt for kampene som kommer, men dette er tungt og surt for gutta.

Thomas var toppscorer med 8 mål og god i forsvar. Hele forsvaret var i det hele tatt meget godt med Kristoffer, Rasmus, Kristian, Gabriel og Thomas i midten som ikke slapp til hverken skyttere eller innspill. Kantene til Elverum scoret over halvparten av målene på kontra, straffer og kant. Bech lå i underkant av 40 i redningsprosent og var solid.

Topp tre

1. Thomas
  2. Kristian
  3. Kristoffer

Dette var en skikkelig bra kamp, Jan Thomas, hva gjør at Ulvene ikke vinner i dag?

Vi gjør en strålende kamp. Står meget bra bakover i lange perioder, er det førende laget i store deler av kampen. Framover spiller vi tålmodig og holder ballen i gang til vi får spesielt mange gode innspill til linjespiller. At vi mistet poengene i dag føler jeg er på noen tvilsomme dommeravgjørelser

Av: Odd Petter Nilsen