Halden Topphåndball – Drammen 30 – 32 – Halden

Halden Topphåndball – Drammen 30 – 32

Bra kamp av ulvene, tross tap.

Jan Thomas og resten av Ulveflokken har åpenbart brukt VM-pausen godt. Halden tok tak i kampen fra første stund og spilte med intensitet, skjerping og fornuft. Forsvaret, med Kristoffer i spissen, var aggressive, samspilte og pakket inn Hykkerud på strek godt. Samtidig presset de skytterne nok til at Bech fikk gode arbeidsforhold. Ulvene førte kampen, men korte perioder med mindre gode vurderinger i angrep og forsvar gjorde at Drammen hang på til 15-14 ved pause.

Første kvarteret av 2. omgang spilte Ulvene riktig godt og ledet 24-20. Så fikk Kristoffer sin tredje utvisning, og dermed rødt kort (strengt idømt), samtidig som Drammens keeper reddet stadig flere skudd. Det betydde litt tørke i målprotokollen og et mer passivt forsvar som ikke traff lite godt på skudd og innspill.

Litt dårlig skjerping/vurderinger/skyting og litt uflaks med dommeravgjørelser mot slutten av kampen gjorde at seieren glapp denne gangen. Ulvene stod ikke distansen og det siste kvarteret vant Drammen 12-6.

Det var mye å glede seg over for hjemmepublikummet i dag. Halden framstod som et helt annet lag enn de var siste delen av høstsesongen. Dette lover godt for resten av sesongen. Spillerne som har vært ute en stund med skader er endelig tilbake:

Bech var tilbake i god form. En redningsprosent på nesten 40 er bra. Kristian har et lite stykke igjen til storformen som skytter, mens Solstad var skikkelig god.

Det var større fart og mer kontringer enn på lenge og Ulvene hadde virkelig fortjent å vinne denne kampen. Dessverre varte den i 60 minutter og det var noen minutter for lenge…

Thomas (8 mål/ 9 skudd), William (6/8) og Trym (6/8) var sikre målscorere med god uttelling og Kristoffer var konge i forsvaret.

Topp tre:

1. Thomas
  2. Bech
  3. William

Bra kamp Thomas – synd det ikke holdt helt inn..

Takk! Jeg føler vi er det beste laget i dag. Og at vi fortjener 2 poeng. Dessverre har vi noen litt tidlige avslutninger som ikke går i mål. Nå er det bare å se fram mot kampen til lørdag

Mye bra i dag Jan Thomas- denne kampen hadde dere!

Ja, en stort sett bra kamp men skuffelsen er stor når jeg egentlig føler vi har kampen. Jevnt hele første omgang hvor lagene følger hverandre. I andre omgang er vi det førende laget og kan dra ifra, men klarer ikke å riste de av. I avgjørende faser gjør vi for mange tekniske feil, skuddbom og sliter litt med å vurdere riktig, noe som gjør at Drammen får noen lette kontringsmål mot oss og snur kampen til sin fordel på slutten. Syns vi står bra i etablert forsvar men har for mange utvisninger noe som Drammen utnytter og gjør det vanskelig for oss.