Halden Topphåndball – Drammen – Halden

Halden Topphåndball – Drammen

Onsdag 30. januar kl. 18.30 – Remmenhallen

Endelig i gang med eliteseriespill etter VM-oppholdet.

Drammen kommer på besøk til Ulvene i årets første seriekamp. Gjestene ligger på 4. plass, 3 poeng foran Halden. I Drammenshallen i september hadde ulvene en særdeles svart og tung dag på jobben og tapte med 9 mål etter mye dårlig skyting.

Det er tid for å revansjere dette tapet og med tilnærmet skadefritt Halden-lag skal dette være en jevn og spennende kamp. Fordelen med hjemmebane kan bli avgjørende. Begge lagene hadde en høstsesong preget av skader og svært svingende prestasjoner. Nå er de superklare for å prestere mye bedre i vårsesongen.

Jan Thomas sier dette om kampen:

Troppen er klar, litt småskavanker på Bech, Solstad og Setterblom, men regner med at alle stiller på onsdag. Blir en vanskelig kamp mot Drammen som vi den seinere tid har vært langt unna å slå. Håper vi klarer å få en god start på serien nå etter mesterskapspausen og snu trenden som har vært mot Drammen

Vi ses på Remmen!

Av: Odd Petter Nilsen