NM billetter betales i Ulvehiet – Halden

NM billetter betales i Ulvehiet

Utsalg i Ulvehiet

Billetter hentes og betales med Vipps i Ulvehiet. Vi ser helst at du ikke betaler med kontanter, men det går til nød. Kortterminalen er for tiden i bruk andre steder.

Ulvehiet finner du i Ankergården som har gateadresse Svenskegata 3. Inngangen er fra kortsiden «rundt hjørnet».  Billettene selges ut ved oppmøte.

Det er billetter på ulike felter til litt ulike priser (fra 240,- til 350,-). Vi kan ikke ta i mot forhåndsbestillinger på plassering.

Plassering

Inngangsbillettene er for både damefinalen med start kl 1630 og herrefinalen med start kl 1900. Inngangsbillettene er plassbilletter.

Fra tidligere års erfaringer sies det at det blir en del ledige plasser etter damefinalen ettersom en del av publikum kun er der for å se damene spille og forlater arenaen etter premieutdelingen – dvs ca kl 1800. Det er da lov til å flytte seg til ledige plasser dersom man skulle ønske det. 

Åpningstider

Onsdag 19 desember sender vi kampen mellom Halden og Kolstad på storskjerm i Ulvehiet. Kom dit å få med deg «før-cup-stemning».

Etter kampen på onsdag betjener vi billettlukene. Også torsdag kveld holder vi åpent.

Åpningstider er som følger

  • onsdag kl 1930-2130
  • torsdag kl 2030-2200

Medlemskap og supporterutstyr

Ulvene har mange trofaste supportere, men få av disse er medlemmer. Meld deg inn i klubben, så går du ikke glipp av informasjon og tilbud om neste finale. Vi håper nemlig ikke det blir siste gang Ulvene kjemper om titler. Medlemskapet selges til kr 100,- ettersom ca 2/3 av medlemsperioden er utløpt. Medlemskap fornyes i februar/mars og koster da kr 350,-.

I Ulvehiet finner du også supporterutstyr til salgs. Supporterutstyr vil også selges på Oslo Spektrum, men lageret er begrenset. Slå til nå for å sikre deg noen historiske plagg som NM-skjorte og NM-skjerf.

Reiseplan og før-cup samling i Oslo

For de som ikke ønsker å se damefinalen i Oslo Spektrum inviteres det til felles samlingsted i Oslo på The Dubliner, Rådhusgata 28, 0151 Oslo. Nærmere detaljer for dette arrangementet kommer senere, men det kan være et fint alternativt til å drive hvileløst gatelangs i Oslo.

Detaljert reiseplan med avgangstider for tog og buss kommer. Som utgangspunkt vil disse tider gjelde:

  • Kl 1330 avreise togstasjonen for tog og bussterminalen Jernbanegata for buss
  • Kl 1522 ankomst Oslo S for buss
  • Kl 1515 ankomst Oslo S for tog
  • Kl 2115 avreise Oslo S med buss, dersom ikke ekstraomganger etc.
  • Kl 2235 avreise Oslo S med tog, spor 17
  • Kl 00:05 ankomst Halden med tog

 

Mvh
Halden Topphåndball