Kolstad – Halden Topphåndball – Halden
Ulvene reiser til Trondheim for å måle krefter med Kolstad

Kolstad – Halden Topphåndball

Onsdag 19. desember kl. 18 – Kolstad Arena

Ulvene skal spille en skikkelig vrien bortekamp i Trondheim onsdag. Kolstad har vært stabilt gode. De har 9 seire på 11 kamper og er helt i toppen av tabellen. Rasmus Carlsen har vært en god signering for trønderne og er viktig som både tilrettelegger og storscorer. Ulvene vant 27-24 i Remmenhallen i september og vi regner med at Kolstad er svært revansjelystne.

Dette blir en fin test og gjennomkjøring for Halden før cupfinalen. Ulvene er best mot de beste!

Jan Thomas sier dette:

Det er en kamp vi gleder oss til. Over 2000 tilskuere og skikkelig trykk. Blir en tøff kamp mot et av topplagene i serien. Planen er å få tilbake resten av de skadede spillerene slik at vi kan stille fult mannskap i Trondheim

Av: Odd Petter Nilsen