NM Finale – Påmelding reise – Halden

NM Finale – Påmelding reise

Har du ikke bekreftet transport til NM Finalen og Oslo Spektrum så må du lese denne informasjonen nøye.

Interessen for NM-tog er så stor at vi kunne ha kjørt 3 togsett med rundt 750 personer til Oslo Spektrum, men det har vi ikke lykkes å få til. Hverken NSB, Flytoget eller SJ er i stand til å sette opp flere tog. Vi har jobbet hardt og lenge for dette, men har måtte gi opp. Vi er veldig glade for at Flytoget kunne hjelpe oss med omtrent 500, slik at rundt 500 personer har togplass, herunder spillere m/familie, sponsorer, frivillige, medlemmer og TTIF. Dere skal ha fått beskjed.
Alternativ til tog-reisen er NM-busser. Vi håper at det blir skikkelig feststemning på bussene innover til Oslo.
Buss tur-retur Oslo vil koste kr 350.
Påmelding til buss vil skje online på https://haldentopp.ticketco.events/no/nb/e/ulvene_nm_finale_2018__buss
Påmeldingen åpnes onsdag kl 1900, etter først til mølla prinsippet.
Ved selve påmelding betales det ingenting der og da, men du får en billett på e-post som brukes som bevis for å betale buss-billetten senere. Det er viktig at du registrerer korrekt e-post adresse så vi får sendt deg informasjon. Informasjon om når og hvor buss-billetten betales og hentes, sendes senere på e-post og legges også ut på Facebook – https://www.facebook.com/haldentopp/.
Vi kan ikke kjøre halvtomme busser. Vi er avhengig av å ha en fyllingsgrad på ca 80%. Vi prøver å tilpasse noe på buss-størrelsene slik at de skal bli så fulle som mulig, men det er uansett viktig å være tidlig ute for å sikre seg en bussplass. Det kreves 40 personer for å få minst én buss.
Foreløpig planlagt tidsskjema er:
kl 1330 Avgang fra Halden Bussterminal, Jernbanegata, Halden
kl 1445 Ankomst Oslo Spektrum
Avreise tidspunkt kan endre seg ved f.eks ekstraomganger og straffekonkurranse.
kl 2115 Avreise Oslo Spektrum
kl 2230 Ankomst Halden
Mvh
Halden Topphåndball