Halden Topphåndball – Haslum – Halden

Halden Topphåndball – Haslum

Onsdag 12. desember kl. 18.30 – Remmenhallen

Årets siste hjemmekamp og Ulvene skal møte Haslum for tredje gang på 3 mnd. Halden vant både serie- og cupkampen mot Bæringene og går selvsagt for seier igjen. Det har svingt veldig for Haslum denne sesongen. De har mange gode spillere, men har hverken hatt flyt eller fått god uttelling i flere kamper. Haslum ligger utsatt til på tabellen og kommer til å mobilisere voldsomt i Remmenhallen.

Ulvene er i form og spiller bra håndball for tiden, men har i de siste kampene tatt seg noen pauser underveis i kampene og med det gjort ting unødvendig spennende. Det bør de ikke gjøre mot Haslum!

Jan Thomas kjenner potensialet til gjestene:

Haslum er uvanlig langt nede på tabellen, men det er få poeng som skiller lagene i eliteserien. Haslum har variert veldig i prestasjonene, men når de lykkes har de et veldig høyt toppnivå. Blir viktig å unngå at de får rytme i angrepsspillet og at de ikke får i gang sitt giftige kontringsspill.

Dette er siste mulighet for Halden-publikummet til å se Ulvene på hjemmebane før cupfinalen.

Til alt overmål er det gratis inngang på kampen.

Sørg for å være til stede.

Ta med slekt og venner.

Remmenhallen skal fylles!!

Av: Odd Petter Nilsen