Halden Topphåndball – Runar Sandefjord – Halden
Alle plugger må være tent mot Runar!

Halden Topphåndball – Runar Sandefjord

Onsdag 5. desember kl. 18.30 – Remmenhallen

Nok et Vestfoldlag skal bryne seg på Ulveflokken. Denne gangen er det nyopprykkede Runar som skal i ilden. Gjestene var overlegne i 1. divisjon sist sesong og vant 21 av 22 kamper. Etter en litt ruskete seriestart har laget fra hvalfangerbyen fått skikk på spillet og vunnet fire av de fem siste kampene.

Se opp for toppscorer i Runar, Kennie Boysen. Det er bare Emil Sundal som lager flere spillemål i eliteserien enn ham. I mål står danske Joachim S. Christensen som har skapt hodebry for mange motstandere.

Vi tror likevel at Ulvene har gode sjanser til å beholde begge poengene i Halden. De har hjemmebane, en fantastisk supportergjeng, flere kvalitetsspillere og lærte av Bodøkampen at alle må være påskrudd når kampen starter. Det har de ikke glemt!

Jan Thomas tar ikke lett på motstanderen

«Runar har vært gode i det siste og tatt mange poeng. Vi må fortsette der vi slapp sist hvor kamplysten var tilbake hvor vi fikk tettet bakover og hadde god uttelling på kontringene våre. Framover på banen blir det viktig å overliste en god målvakt i Christensen.»

Vi ses på Remmen til onsdag!

Av: Odd Petter Nilsen