Falk Horten – Halden Topphåndball 26-38 – Halden
Trym og resten av ulvene herjet med Falk Horten

Falk Horten – Halden Topphåndball 26-38

Ulvene overlegne i Horten

Halden hadde tatt samling etter Bodøkampen og stilte uhyre skjerpet mot Falk. Ulvene bare knallet til og ledet 8-1 etter 8 min. og 14-4 etter 19 min. Gjestene traff på alt, hadde nesten ikke tekniske feil og sto strålende i forsvar. De var best i alt og kampen var altså kjørt tidlig.

Pausresultat var 20-9 til Ulvene.

I andre omgang var det kun et spørsmål om Halden klarte å holde konsentrasjonen. Det gikk sånn passe de første 10 minuttene da Falk hadde knappet inn 4 mål og lå «kun» sju bak. Så bestemte NM-finalistene seg for å trøkke til igjen og gjorde som de ville resten av kampen og vant med 12 mål. Det var nesten i minste laget. Ulvene kunne med litt konsentrasjon i sluttminuttene lett ha scoret godt over 40 mål.

Alle var gode i dag!! – Fra Dragan i mål med 14 redninger til kantspillerne William (5 av 5 mål) og Cordt (10 av 13). Truls (3) og Kristoffer (5) traff på alle forsøk, Trym (7 av 9) og Gabriel (2 av 4) spilte opp strek og vinger gjennom hele kampen. Rasmus skaffet utallige straffer (som Cordt satte inn) og scoret selv 5 mål.

Det var i det hele tatt en fantastisk godt gjennomført av alle med et forsvarsspill og kontraspill som er akkurat slik vi vil ha det!

Topp tre

1. Hele laget
  2. Cordt og Trym
  3. Rasmus og Kristoffer

Jan Thomas er lettet og glad

Veldig gode svar å få fra kampen sist mot Bodø. Nå viser vi kampglød og geist som vi manglet sist. Veldig bra kamp av samtlige mann. Spesielt forsvar og kontra er meget bra i første omgang som legger grunnlag for en trygg og god sier i dag.

Dagens toppscorer, Hans Fredriks Cordt-Hansen er godt fornøyd

Veldig deilig at vi slår tilbake fra kampen på onsdag. Hele laget var innstilt på revansje, og i dag er vi bunnsolide fra start til slutt. Det er dette nivået vi må ha i hver kamp!