Halden Topphåndball – Bodø – Halden
Ulvene må holde fokus mot Bodø

Halden Topphåndball – Bodø

Onsdag 21. november kl. 17.30 – Remmenhallen

Vi håper og tror at Ulvene har landet tilstrekkelig etter NM-thrilleren i Arendal, til at de tar Bodø på alvor og stiller skjerpet til kamp. Gjestene mistet de fleste av sine beste spillere før denne sesongen og Børge Lund startet serien med et svært ungt og urutinert mannskap, som følgelig har fått det tungt. De har ennå til gode å ta poeng denne sesongen og Remmenhallen bør ikke bli stedet de sprekker nullen. Dette bør Ulvene dra i land! – På den annen side så hadde Nærbø knapt poeng de heller da de spilte uavgjort mot Halden på Remmen for en måned siden…

Altså – vi vil ikke ha noen undervurdering her!!

Jan Thomas ser faren:

Mentalt en mye vanskeligere kamp enn semifinalen sist. Mye lettere å gå inn i en kamp med alt å vinne enn inn i en kamp med alt å tape. Vi er kanskje favoritter mot Bodø her hjemme i Remmen, men Bodø har en meget god første sekser som har spilt jevnt med de fleste lag. De kommer til å selge seg dyrt og kjempe for hver eneste mulighet de får til å sanke noen poeng. Vi må opp på nivå og være 100 prosent klar til kamp for å få med oss noe som helst poeng på onsdag

Ta dere en tur til Remmenhallen og se hvordan et NM-finalelag ser ut live.

Av: Odd Petter Nilsen