Bækkelaget – Halden Topphåndball 30-31 – Halden

Bækkelaget – Halden Topphåndball 30-31

Puh! For en rysare!!

Kampen åpnet i et svært høyt tempo. Ulvene hadde litt tekniske feil og skuddbom, men Bech var strålende og holdt laget inne i kampen. Halden ledet 9-8 etter 12 minutter. Da sa det stopp! Ulvene skjøt seg bort og tok skudd på dårlige sjanser. I tillegg lakk midtforsvaret som en sil og målene rant inn bakover og Bech ble byttet med Dragan. Emil Sundal scoret 7 mål og traff på alt (scoret totalt 14!). Ulvene var skikkelig ute å kjøre. Det tok faktisk 8 minutter før Halden scoret sitt 10. mål, men da hadde Bækkelaget scoret 15. Så tok Ulvene seg sammen og laget 4 mål på snaut 2 minutter, mens Dragan stengte buret, og vi pustet lettet ut. Så smalt gjestene inn 4 mål på rappen og gikk til pause med 19-14 ledelse. Skikkelig berg- og dalbanekamp mellom to, for tiden, svært ustabile lag altså.

Og det fortsatte i andre omgang!

Ulvene var ajour etter 8 minutter på stillingen 19-19. Dragan var en levende vegg og reddet de 7 første skuddene! Så fulgte lagene hverandre fram til Ulvene rykket til seg en 3-målsledelse på 28-25 etter 20 minutter. Dette så riktig lovende ut, men Bækkelaget satte inn sluttspurten og stillingen var 30-30 med fire minutter igjen av kampen. Resten av kampen ble en nervøs affære med tekniske feil og skuddbom før Trym scoret det avgjørende målet 16 sekunder før slutt.

Dette var en skikkelig påkjenning for hjertet slik det var mot Fyllingen sist. Halden spiller i perioder gnistrende godt, men prestasjonene varierer voldsomt og det er åpenbart at Ulvene ikke har flyt for tiden. Da er det meget bra å slå Bækkelaget på bortebane!

Dragan var matchvinner og reddet over 40 % av skuddene i andre omgang. William satte 8 av 10 skudd og var med det toppscorer. Rasmus og Henriksen var scoret 9 mål til sammen, men var i perioder gavmilde i forsvar. Gabriel meldte seg på i andre omgang og satte inn viktige mål, men er litt hissig til å avslutte på halvsjanser i perioder. Det var ekstra hyggelig at det var Trym som satte inn det siste og avgjørende målet etter en kamp der han hadde mange tekniske feil og skuddbom. Det var en herlig revansje.

Det var en svært lettet gjeng som feiret som om de hadde vunnet cupfinalen.

Det var vel fortjent!

Topp tre

1. Dragan
  2. William
  3. Rasmus M

Gratulerer Jan Thomas – dere gjør det spennende?

Ja, det er litt samme kampbilde som sist mot Fyllingen. Kommer godt i gang, men har perioder i første omgang hvor vi slipper motstanderen for lett til. Kampen bølger veldig og vi gjør det vanskelig for oss med 5 mål bak til pause. Hele 19 innslupne. Starter andre omgang veldig bra og Dragan stenger helt, noe som er med på at vi kommer oss tilbake og foran BSK. Helt på slutten kunne det gått begge veier men i dag har vi marginene på vår side!

Sander T:

Veldig godt med seier igjen! Som i bortekampen mot Fyllingen har vi en dårlig første omgang. Heldigvis klarer vi å ta oss sammen og denne gangen holder det til seier! Viktige 2 poeng å ta med seg og viktig for laget inn mot cupkampen til tirsdag. Masse skryt til Dragan som står en strålende kamp!