FyllingenBergen – Halden Topphåndball – Halden

FyllingenBergen – Halden Topphåndball

Søndag 4. november kl. 15 – Framohallen 1+2

Ulvene drar over fjellet for å møte Fyllingen og er veldig klare for å vise at den rufsete kampen mot Nærbø forrige serierunde var et engangstilfelle. Både Halden og Fyllingen har sju poeng og dermed lukter det jevn kamp.

Fyllingen startet sesongen strålende og var ubeseiret de første fire kampene før de ble grundig slått av både Kolstad og Falk. Spørsmålet er om bergensernes formsvikt er over og om de er på vinnersporet igjen. Hvis Ulvene er sultne og skjerpa skal Fyllingen uansett få god matching.

Jan Thomas gleder seg til kamp:

«Fyllingen er et godt lag og vi må prestere opp mot max for å ta med noen poeng tilbake til Halden. Vi har en del skader i troppen og har vært en del redusert i treningssammenheng. Lite folk på trening og mindre terping på detaljer enn normalt. Usikker på hvordan det vil slå ut, men håper vi klarer å mobilisere og hente fram det lille ekstra som vil kreves.»

Av: Odd Petter Nilsen