Halden Topphåndball – Nærbø – Halden

Halden Topphåndball – Nærbø

Søndag 21. oktober kl. 18 – Remmenhallen

Nærbø blir et nytt bekjentskap i Remmenhallen. Jærbuene rykket opp fra 1. divisjon sammen med Runar før årets sesong. Nærbø har spilt flere gode kamper i årets eliteserie, men lyktes først å kapre sine første poeng i forrige serierunde der de slo nettopp Runar.

Ulvene er i flytsonen for tiden. De jobber hardt, holder fokus hele kampen og får ut det beste av laget. Skadeproblemer til tross, så skal hjemmelaget kunne få med begge poengene hvis de holder samme trøkket vi har sett hittil. Det er også helt nødvendig. Nærbø er ingen kasteball og nå har de fått smaken på poeng…

Regner med at du kommer i Remmenhallen for å støtte Ulvene og la deg underholde av topp idrett!

Av: Odd Petter Nilsen