Kvartfinale NM, Halden Topphåndball – Haslum 32-26 – Halden
Bech vil til cup-finale!

Kvartfinale NM, Halden Topphåndball – Haslum 32-26

Kong Bech ruler – Ulvene til semifinale i NM!

Med Kristian, Thomas og Sander T på skadelista var publikum litt usikre foran denne kampen.

Det var ikke Ulvene!

De gikk raskt opp i 3-0 ledelse og derfra og ut var Haslum egentlig sjanseløse. Ledelsen lå stabilt mellom fire og sju mål hele veien. Til pause sto det 15-10.

Angrepsspillet og skudd satt bra og forsvaret med kaptein Rasmus Mølgaard i spissen var overalt og nektet Haslum gode muligheter. Og bakerst tronet selveste Rasmus Bech! Rask, smidig(!) og riktig plassert, drev han gjestene til vanvidd med over 50 i redningsprosent i første omgang.

Alle som har fulgt oppgjørene mellom disse to lagene vet at Haslum har spilt lurvete 1. omganger tidligere, men kommet voldsomt tilbake i andre. Det hadde de nok planer om denne gangen også, men det var Ulvene som igjen smalt inn tre scoringer de første minuttene og tok fullstendig kommandoen. Da var løpet kjørt for Bæringene og Halden kontrollerte inn til trygg seier.

Med Kristian ute, måtte Jan Thomas rokere litt på laget fra start. Det betød at Kristoffer og særlig Truls fikk mye spilletid i angrep. Det løste begge to fortreffelig og dundret inn til sammen 8 mål. Kristoffer sto også glimrende i midtforsvaret sammen med Rasmus. Cordt tok ansvaret for straffene og var feilfri. Han ble dagens toppscorer med 8 mål. Gabriel tok skuddansvar og lyktes for det meste. Trym spilte klokt og med litt mindre risiko enn vanlig og løsnet, uvanlig nok, ikke skudd før det var gått 41 minutter. Etter det satte han 5 baller i nettet.

Midt i 2 omgang la Haslum seg svært offensivt i forsvar og spilte mann mot mann. Det lyktes de delvis med og Ulvene gjorde enkle feil. Jan Thomas satte lettbente Mounir Chehri i angrep og han løp straks inn et viktig mål for Halden. God coaching!

De siste 5 minuttene ble Ulvene båret fram til stående ovasjoner fra et svært fornøyd publikum

Dette var en skikkelig lagseier der alle bidro – Ulvene er i semifinalen!!

Topp tre

  1. Rasmus Bech (Konge!)
  2. Kristoffer Henriksen
  3. Cordt-Hansen og Truls

En fantastisk kamp – dette smakte Bech?

«En bra gjennemført match! Vi er på fra start og leder vel 3-0 eller 4-0. Den holder vi gjennem hele matchen og jeg føler vi er i fuld kontroll. I dag bør vi specielt fremhæve Truls og Henriksen, de gjorde at savnet af Stranden ikke ble så stort som man kunne ha fryktet.»

Gratulerer med en skikkelig godt gjennomført kamp Trym!

«Takk, takk – syns det er en herlig laginnsats, alle bidrar, absolutt alle, og da er det samme om vi mangler flere gode spillere. Skikkelig stolt av å være HTH’er i dag»

God coaching og herlig kamp Jan Thomas. Hva syns du om kampen?!

«Takk! Syns det var fortjent i dag. Gutta viser en herlig moral og viser vi er et lag med stor L !! Syns alle tar ansvar og er veldig lojale. Fører hele kampen og er faktisk aldri truet, viser at vi spesielt har god kontroll i forsvar og Bech står fantastisk bra mellom stengene. Mange jeg kunne trukket fram i kveld men syns Henriksen viser hvor god han er. Truls gjør en herlig kamp og er uredd, samme med unggutten Mounir som smiler fra øre til øre når motstanderen spiller offensivt.»

Av: Odd Petter Nilsen