ØIF Arendal – Halden Topphåndball – Halden

ØIF Arendal – Halden Topphåndball

Søndag 30. september kl. 18 – Sør Amfi

Ulvene drar til Sørlandet til helgen for å bryne seg på en av favorittene til seriemesterskapet 2018/19. Arendal på bortebane er en flott utfordring for et Haldenlag som kjørte over Falk forrige NM-runde og meldte fra at høstformen er i anmarsj.

Historisk har Ulvene hatt problemer med å ta poeng fra Arendal og vi må helt tilbake til 16.12.2015 for å finne at poengene havnet i Halden. Da vant Ulvene 26-25 i Arendal. La oss håpe den bragden gjentas til søndag!

Jan Thomas er optimistisk og klar for kamp:

«Tøff bortekamp mot et av de beste laga i ligaen. Arendal har vist god form og er et meget sterkt lag. Det er et lag som kommer til å være med i toppen, så om vi skal få med oss noen poeng, må vi prestere opp mot vårt beste. Det er ingen umulighet, så vi reiser til Sørlandet med den hensikt å ta med noen poeng hjem»

Av: Odd Petter Nilsen