Drammen – Halden Topphåndball 33-24 – Halden
Trym og resten av Ulvene må opp flere hakk mot Falk

Drammen – Halden Topphåndball 33-24

Tung og rotete dag på jobben i Drammenshallen

I dag var kruttet vått i Ulvegjengen. 60 % av skuddene i første omgang ga ingen uttelling, mens 50 % av skuddene fant veien til nettmaskene i andre omgang. Drammens målvakt, Mathias Kolstad Holm, hadde en fantastisk dag mellom stengene og reddet et ti-talls 100 % -sjanser, deriblant 4 straffer. 55 i redningsprosent altså!

Da hjalp det lite at Ulvene spilte strålende i etablert forsvar i lange perioder og faktisk kom til mange 100 % – sjanser. Ulvene falt rett og slett for eget grep og skjøt seg tidlig ut av kampen. Drammensledelse 11-8 etter 16 minutter av 1.omgang endte med 19-10 til pause. 2 mål på 14 minutter altså – da blir det tungt!

Andre omgang startet med en helt annen skjerping fra Halden. Med Trym som stabil goal-getter krøp Ulvene innpå og lå kun 5 mål bak etter 11 minutter. Den avstanden hold seg til det sto 5 minutter igjen og Halden måtte ta noen sjanser for å kunne ta poeng. Det utnyttet Drammen og derfor rant det inn noen ekstra mål inn bak Bech på tampen slik at seieren ble så klar som 9 mål.

Oppsummert: Ulvene var klare til innsats da kampen starta. Det må man være!

Bortsett fra katastrofeskyting og nesten ingen målvaktredninger i 1. omgang, var det faktisk mye bra å ta med hjem med skikkelig godt forsvar og angrepsspill. Trym hadde en av sine aller beste kamper og ble toppscorer med 9. Rasmus Mølgaard var konge i forsvar og Cordt var god begge veier.

Før sesongstart var ikke forventet å ta poeng i bortekamp mot Drammen. Så Ulvene er for så vidt i rute. Det ble et «fortjent» tap, men bortsett fra Kolstad Holm, ser dette ut til å være to jevne lag og derfor har vi stor tro på Ulvene videre. Dette blir bra!

Jan Thomas var selvsagt ikke fornøyd:

–        Nei, dette var dårlig. Blir slik når man ikke møter opp på jobb i første omgang. Starter egentlig greit de første minuttene og føler vi er der vi skal men faller helt igjennom når vi begynner å bomme. Bakover taper vi alt for mage dueller over hele linja og falt i sammen. Heldigvis kjemper vi oss inn i kampen og kjemper for hverandre i 2 omgang og er vel en 4 mål bak med ca. 10 min igjen, men fortsetter og bomme hele kampen igjennom. Med 25 redninger på Kolstad Holm er vi ikke i nærheten av Drammen i dag.

Og det var ikke Trym heller:

–         Vi er bare langt unna hva angår innsats og engasjement, og da vinner vi ikke mot noen lag. Rett og slett en blytung dag, dessverre