Drammen – Halden Topphåndball – Halden
Gabriel og HTH møtte tøff motstand i Nærbø

Drammen – Halden Topphåndball

Lørdag 22. september kl. 18.00 – Drammenshallen

Ulvene skal ut en viktig bortekamp mot Drammen som er tippet som medaljekandidat i årets eliteserie. Drammen har kommet litt skjevt ut på hoppkanten med skader på sentrale spillere og overraskende poengtap i bortekamp mot Runar.

Uansett så har Drammen et godt mannskap som Ulvene må yte sitt beste for å ta poeng mot. Halden har startet serien strålende og hvis alle spillerne er skadefrie og kampklare så er det fullt mulig å stjele poeng i Drammenshallen.

Jan Thomas vurderer kampen slik:

«Meget vanskelig bortekamp, men håper vi tar med oss litt selvtillit og vinnerinstinktet vi har vist de siste kampene. Vi må være offensive og jobbe med egne arbeidsoppgaver så får vi se hvor langt det rekker.»

Av: Odd Petter Nilsen