Halden Topphåndball – Kolstad 27-24 – Halden

Halden Topphåndball – Kolstad 27-24

Strålende!! En skikkelig sliteseier!

Dette var kamp med nerve!

Allerede etter 4 minutter fikk Trym direkte rødt kort i en helt normal klinsj med en motstander der Trym prøvde å rive seg løs. Med den mest rutinerte bakspilleren ute måtte unggutta ta ansvaret. Anført av en fantastisk Bech (12 redninger på 22 skudd) og et hardtarbeidende forsvar holdt Ulvene følge med Kolstad hele omgangen og ledet 11-10 til pause. Skuddene satt særdeles dårlig, med mange rene bom på mål. Kantene ble ikke involvert i spillet og det ble trangt i midten med dårlig arbeidsforhold for skytterne som resultat.

Andre omgang startet som et fyrverkeri: Ulvene satte opp farten, skuddene satt og vinger og strek kom mere med. Halden rykket fra med en gang og etter 15 minutter ledet de 21-16. Så fulgte en trøblete og rotete periode der Kolstad lå høyt i forsvar og langsomt krøp opp i ryggen på Ulvene igjen. Bech traff ikke så godt lenger og forsvaret hadde litt trøbbel med bakspillerne Aam og Følstad samt strekspiller Nicolaisen. Jan Thomas coachet laget finfint og byttet ut og inn spillere til rett tid. Kristoffer kom inn, spilte godt i forsvar og scoret to mål når Ulvene trengte det mest. Heldigvis hadde Halden roen og skjerpningen som skulle til de siste minuttene og vant en fortjent hjemmeseier.

Tapet av Trym etter få minutter fikk i hvert fall publikum nervøse for hvordan dette skulle løses. Det løste seg fint. Truls kom inn og spilte godt, særlig i første omgang. Litt mer rett på mål og bestemt, så sitter dette fint. Kristian traff ikke så godt på skuddene, men var feilfri på straffer og ble toppscorer med 9 mål. Rasmus og Kristian sto godt i midtforsvaret og Thomas var meget god begge veier og satte 5 viktige mål fra strek. Gabriel varierte, men hadde avgjørende scoringer og fine innspill og til slutt hadde Ulvene en matchvinner i Kristoffer. Cordt hadde full uttelling fra kant og Sander L satte sitt første eliteseriemål for Ulvene.

Et par kommentarer fra indre bane

Gratulerer med viktig hjemmeseier og god lagledelse. Hva syns du om kampen Jan Thomas?

«Tøff og jevn kamp. Syns vi står meget bra bakover hele kampen igjennom, og Bech er stor i mål. Får et tidlig rødt kort på Trym, men Truls kommer inn og styrer kampen veldig bra. Flere jokere på laget i dag med Kristoffer Henriksen og Hans – Fredrik C Hansen. Thomas og Rasmus på linja er utrolig gode begge veier, så hele laget fremstår som en enhet i dag. Stor prestasjon også av Stranden som tråkket over på trening i går og var usikker på om han kunne spille. Deilig å se guttæne legge hjertet sitt i det!!! Det er det som gjør mye av at vi vinner i dag.»