Halden Topphåndball – Kolstad – Halden

Halden Topphåndball – Kolstad

Onsdag 19. september kl. 18 - Remmenhallen

I sesongens første hjemmekamp for Ulvene kommer Kolstad på besøk til Remmenhallen.

I troppen har trønderne en gammel kjenning for hjemmelaget, nemlig Rasmus Carlsen. Han har hatt en god sesong hittil, både som playmaker og målscorer. Kolstad vant over Runar forrige kamp og er nok svært motiverte for å ta poeng mot Halden etter at de tapte begge kampene mot Ulvene i fjorårets serie.

Begge lagene vant sin kamp i første serierunde. Et godt tips er at dette blir svært jevnt!

Jan Thomas har følgende melding til kampen …

«Hei! Spennende kamp på onsdag, første hjemmekamp mot Kolstad som har kommet godt i gang i serien med seier borte mot Runar. Spillere som William Aar og Rasmus Karlsen har styrket laget og blir viktig for oss å stoppe. Samtidig er kanskje det viktigste å få hull på deres dyktige målvakt Lars Eggen Rismark. Vi gleder oss og håper at Remmenhallen blir fullsatt.»

Vi gleder oss stort til å oppleve skikkelig håndballstemning i Remmenhallen igjen. Det er alt for lenge siden sist. Godt å komme i gang…

Vi ses på Remmen!

Av: Odd Petter Nilsen