Herulf – Halden Topphåndball 23-35 – Halden
Trym dro med seg ulveflokken fra start.

Herulf – Halden Topphåndball 23-35

Ulvene enkelt videre til 4. runde i cupen!

Det var ingen tvil om hvem som skulle gå seirende ut av kampen om å være Østfolds beste lag. Anført av en opplagt Trym og godt skytende Kristian og Gabriel, kunne Ulveflokken på sparebluss langsomt dra ifra Herulf. Pauseresultat ble 15-20 til Halden, som var litt slappe i forsvar, men skarpe i skytingen. En uttelling på 75 % på skuddene er bra.

Etter pause gikk det tråere og etter 16 minutter hadde Ulvene kun scoret 5 ganger. Herulf sin unge keeper, Odne Evensen Hagen tok det meste av skudd første halvdel av omgangen. Det var ikke før Jan Thomas slapp innpå unggutta siste kvarteret at det ble bedre uttelling offensivt. Særlig Sander Linderud hadde flyten med fire raske mål og gode innspill til strek. Dragan fikk spille hele kampen og hadde mange fine redninger mens Bech hvilte. Andreas, Anders, Bartosz og Mounir fikk også noen minutter og de to sistnevnte tegnet seg også i målprotokollen.

Kristian og Gabriel scoret 7 mål hver mens Trym, som bare spilte én omgang stoppet på 6 mål.

Alt i alt en rolig dag på jobb.

Etter denne NM-runden er det kun 16 lag igjen. Det strammer seg til…

Jan Thomas oppsummerer det hele slik: – «Det var vel ingen strålende kamp. Syns vi slipper inn alt for mange mål i første omgang (15). Det var noe tafatt over hele linja. Taper for mange dueller og jobber ikke for hverandre. I andre omgang er vi mye mer bestemt bakover , da drar vi også etter hvert fra og viser det er forskjell på lagene. Angrepsmessig føler jeg vi gjør lette mål mann mot mann, men savnet litt flyten til å gjøre en meget god kamp framover. Mange gode enkeltprestasjoner og mange spillere viste seg frem. Tross alt en deilig seier i lokal oppgjøret!!»

Av: Odd Petter Nilsen