NM – 3. runde: HK Herulf Moss- Halden Topphåndball – Halden
Thomas og resten av Ulvene må være skrudd på mot Herulf.

NM – 3. runde: HK Herulf Moss- Halden Topphåndball

Søndag 9. september kl.19:15 - Mossehallen

Hvem er best i Østfold?

Ulvene drar til Mossehallen for å møte Herulf i cupens 3. runde. Herulf kom på 7. plass i første divisjon forrige sesong. De har byttet ut mange i troppen, fått ny hovedtrener og er klare til kjempe om cup-avansement. Dette bør likevel være overkommelig for Ulvene og vi spør daglig leder, Simen Holm, som er Mossing og var utlånt til Herulf deler av forrige sesong, om vi kan vente oss en cup-bombe…?

-Det sies at cup er cup og vi ser ofte at lag overrasker. Herulf går helt sikkert inn i denne kampen med tro på å detonere en bombe, men det skjer ikke. Vi så i Tønsberg forrige runde at gutta er profesjonelle og tar alle motstandere på alvor. På søndag vil gutta igjen stille forberedt og vise hvem som er storebror i Østfold!

Av: Odd Petter Nilsen