Haslum Halden Topphåndball 26-28 – Halden
Kristian Stranden var helt sjef mot Haslum.

Haslum Halden Topphåndball 26-28

Herlig borteseier mot Haslum!

Ulvene slet virkelig i starten av kampen og det tok 7 minutter før Sander T scoret det første målet og reduserte til 1-3. Halden jobbet seg sakte inn i kampen med en sikker Bech i buret og Trym og Kristian i skytehumør. Etter 13 minutter gikk gjestene opp i ledelsen og slapp den aldri fra seg. Ulvene gikk til pause med en 3-måls ledelse (11-14).

Andre omgang startet rotete og i høyt tempo. Haslum reduserte til 16-17 etter 6 minutter, men Jan Thomas fikk struktur på laget og Halden dro ifra til 17-23. Så raknet Ulvene litt igjen, rotet i både angrep og forsvar og etter 23 minutter sto det 23-25 på tavla. Haslum var i siget… Resten av omgangen ledet gjestene med 1-2 mål, men måtte slite mot et hardt arbeidende Haslumforsvar og våre tanker gikk tilbake til fjorårets uavgjortkamp, der Haslum scoret i siste sekund etter at Ulvene hadde ledet stort. Heldigvis red Halden stormen av og Gabriel satte et nydelig underarmsskudd i mål med kun sekunder igjen på klokka.

Ingen av lagene spilte en stor kamp, men innsats og vilje var det nok av. I første omgang var trioen Bech, Trym og Stranden svært gode og Rasmus Mølgaard holdt forsvaret godt sammen. Utover i kampen ble det en del tekniske feil og skuddbom og forsvaret var litt gavmildt til tider, men Haslum klarte ikke å utnytte dette i mer enn korte perioder. Stranden fortsatte der han slapp i treningskampene og scoret 11 mål, Trym og Bech var særlig gode i første omgang. Trym sluknet litt utover i kampen, men da tok heldigvis Gabriel over med gode skudd og innspill.

Jan Thomas hadde gode beskjeder fra benken og spillerne hadde fokus og responderte godt på dette. Det var oppløftende!

Godt å ha spilt og vunnet den første seriekampen og det attpåtil på bortebane mot Haslum. Det er ikke hverdagskost. Vel blåst!

Her er en kommentar fra banens beste, Kristian, – gratulerer!

«Takk for det. Me kom litt seint i gang i kampen, men kjempa oss inn i kampen. Forsvarsspillet funka bra i 1. omgang, og der vinne me kampen. Holdt roen i sluttminuttene og tok en knepen seier.»