Haslum – Halden Topphåndball – Halden
Får vi se Kristian og de andre Ulvene juble til onsdag?

Haslum – Halden Topphåndball

Onsdag 5. september kl. 18.30 – Nadderud Arena

Så er vi endelig straks i gang!

Seriestart i eliteserien får det til å krible i kroppen på både spillere, lagledelse og supportere.

Ulvene åpner borte mot Haslum og i forrige sesong var det en motstander som var både til glede og fortvilelse.

Halden vant hjemmekampen 41-23(!!), spilte 33-33 borte, etter å ha ledet 17-8 til pause og røk ut i første runde i sluttspillet mot Bærumslaget. Dette er altså to lag som kjenner hverandre godt og som kom på hhv. 4 og 5.plass forrige sesong.

Det er med andre ord duket for en jevn og spennende kamp – Vi gleder oss!

Dette er hva sjæfen sjøl, Jan Thomas, svarer på spørsmålet om Ulvene er klare til innsats:

«Ja, vi er klare for seriestart!!

Hatt en bra oppkjøring med mange gode treningskamper mot gode lag. I Skövde gjorde vi det godt mot danske Skanderborg og svenske Guif. I vår egen Grimsrud-cup var vi spesielt gode mot Skövde. Syns vi har vist ett bra toppnivå, men samtidig er vi et forholdsvis ungt lag og det svinger litt. Borte mot Haslum blir det selvfølgelig en tøff kamp, men vi er optimister og reiser dit for å ta to poeng. Av sykdom og skader har vi hatt og har Gabriel med lungebetennelse og Sander med lyskeproblemer. Vi håper og tror begge er klare til seriestart!»

Av: Odd Petter Nilsen