Grimsrud Cup 2018 – Halden
Reklame for Grimsrud Cup

Grimsrud Cup 2018

Velkommen til årets Grimsrud Cup!

Nok en gang spilles det en topp eliteturnering i Halden, takket være vår Generalsponsor Grimsrud, og med veldig god hjelp fra Bryggerhuset og Thon Hotell. Sammen med Halden Topphåndball har de sørget for at årets utgave av turneringen inneholder mange kjente fjes.

Vi kan blant annet nevne tidligere Halden-spillere som Simon Aulén og Rex Blom, samt landslagsprofil Joakim Hykkerud. I tillegg er Jonas Wille tilbake på gulvet i Tistedals- og Remmenhallen i helgen. Denne gang med sitt nye lag, Skövde.

Jonas Wille sier dette om hva han ønsker å få ut av Grimsrud Cup:

”Generelt så håper IFK Skövde på å komme enda nærmere en toppform i løpet av Grimsrud Cup – i og med at seriestarten er rett rundt hjørnet. Kampprogrammet passer oss veldig fint. Vi benytter også oppholdet i Halden til en liten treningsleir til litt ekstra trening og lagbygging. Personlig så gleder jeg meg blant annet til å spille i verdens fineste by igjen og å treffe alle kjente. Borte bra, men hjemme best!»

Kampene går som følger:

Torsdag i Tistedalshallen
18:00: Skövde – Drammen
20:00: Ystad – Halden

Lørdag i Remmenhallen
14:00: Drammen – Ystad
16:00: Skövde – Halden

Søndag i Remmenhallen
12:00: Ystad – Skövde
14:00: Drammen – Halden

Priser:
Alle med sesongkort til Haldens hjemmekamper i 18/19-sesongen kommer gratis inn!

Helgepass for alle over 13 år: 200 kroner
Dagspass for alle over 13 år: 100 kroner
Alle under 13 år er gratis

Vi ønsker deg en god fornøyelse, og håper vi ses når sesongen starter!