På plass i Skövde for elitecup – Halden
Trym dro med seg ulveflokken fra start.

På plass i Skövde for elitecup

Ulvene er nå på plass i Skövde for å spille Nordic Choice Hotel Cup 2018.

I kveld klokken 19:15 spiller Halden mot danske Skanderborg, mens Eskilstuna GUIF er motstandere på lørdag klokken 12:00.

Hovedtrener Jan Thomas Lauritzen har dette å si om helgens cup i Jonas Wille sin nye hjemby:

«Godt å være på tur igjen med juvelen, stemningen er god og vi gleder oss til å møte veldig bra motstand! Blir to tøffe kamper mot sterke motstandere. Skanderborg på fredag har et meget godt lag i år og satser på sluttspill i den danske ligaen. Guif på lørdag blir en tøff kamp igjen. Guif var med i sluttspill forrige sesong, men måtte vike for de svenske mesterne IFK Kristianstad.
Vi håper å gjøre to bra kamper med tett og godt forsvarsspill så vi får noen baller å løpe på i kontra. Håper også på disiplinert og variasjon i vårt angrepsspill, så får vi se hvor vi ligger resultatmessig når sluttsignalet går!»