Simen Holm ansatt som ny daglig leder – Halden
Simen Holm er ny daglig leder i Halden Topphåndball

Simen Holm ansatt som ny daglig leder

Det er en glede for Halden Topphåndball å meddele at Simen Holm (29) er ansatt som ny daglig leder i klubben.

Mossingen Holm, som har lang erfaring fra topphåndballen som spiller, går inn i en 60% stilling der han skal ha hovedansvaret for driften av Halden TH. I tillegg skal han bidra som assistenttrener for Jan Thomas Lauritzen.

«Halden Topphåndball er en klubb jeg har blitt veldig glad i etter flere år som spiller, og jeg er klar for å gjøre en god jobb for klubben. Jeg fikk ikke avsluttet spillerkarrieren min i Halden som jeg ønsket, og da er det godt at jeg kan bidra på andre måter – nå fra kontoret» sier 29-åringen.

Avtroppende daglig leder, Mads Fredriksen, er også en glad mann.

«I Simen får Halden Topphåndball en kar som kan utvikle klubben videre. Han har HTH-blod i kroppen, og vet hvilke verdier vi står for her. Å få inn Simen som daglig leder er perfekt!»

Holm skal kombinere jobben som daglig leder med jobb som lærer i Moss.

«Så får vi håpe at klubben utvikler seg såpass mye med Simen bak roret, at det kan bli en fulltidsstilling etter hvert» sier Fredriksen, som fremover vil kombinere jobben i Halden med sin nye stilling i Elverum.

Vi i haldentopp.no ønsker Simen velkommen (tilbake) og lykke til!