Slik ser oppkjøringen ut for Halden Topphåndball – Halden
Jan Thomas Lauritzen er klar for ny sesong.

Slik ser oppkjøringen ut for Halden Topphåndball

Eliteseriesesongen 2018/2019 nærmer seg med stormskritt, og klubbene bruker tiden frem mot seriestart på ulike måter. Her kan du lese hva Ulvene fra Halden har planer om i ukene frem mot seriestart.

Mandag 30. juli: Første trening etter ferien. Nye spillere er på plass og trenerteamet skal bruke den første uken på testing og fysisk trening.

Fredag 3. august: Treningskamp mot Nærbø i Tistedalshallen klokken 19:00. Nyopprykkede Nærbø kommer på besøk til Halden for å teste ut laget sitt mot et etablert lag. Dette er første mulighet til å stifte bekjentskap med lagenes nye spillere, og kanskje får man se litt av trenernes planer for den kommende sesongen.

Torsdag 9. august: Treningskamp borte mot Skövde. Jonas Willes nye lag er motstander i oppkjøringens andre treningskamp. Kampen spilles torsdag kveld i Willes nye hjemby.

Fredag 17. og lørdag 18. august: Eliteturnering i Skövde. Halden Topphåndball tar turen tilbake til Skövde denne helgen for å spille eliteturnering. Vi oppfordrer supportere til å ta turen til Willes nye by denne helgen. Hva med å kombinere håndballkamper med familietur til Skara Sommarland, IKEA-tur og harryhandel?

Onsdag 22. august: NM-kamp borte mot Tønsberg Turn. 4. divisjonslaget Tønsberg er første hinder på veien til Oslo Spektrum. Kampen blir spilt i Tønsberghallen, tidspunkt ikke bestemt enda. Les om kampen her.

Torsdag 23. august til søndag 26. august: Grimsrud Cup i Halden. Den tradisjonelle eliteturneringen skal nok en gang spilles i Halden. Lagene som deltar i Grimsrud Cup er Halden, Skövde, IFK Ystad og Drammen. Her får haldenserne et hyggelig gjensyn med tidligere straffekonge Simon Aulén, som nå spiller for det nyopprykkede laget IFK Ystad. En av kommende sesongs store medaljefavoritter, Drammen, skal også teste seg denne helgen. Det blir kamper torsdag i Tistedalshallen, samt lørdag og søndag i Remmenhallen.

Siste uken i august: Ny NM-kamp dersom man vinner over Tønsberg. Blir trolig borte mot Herulf Moss.

Onsdag 5. september klokken 18:30: Første seriekamp i eliteserien 18/19, borte mot Haslum HK