Showturnering i Halden Ishall – klikk her for billetter! – Halden

Showturnering i Halden Ishall – klikk her for billetter!

Kjøp billetten din ved å klikke her!

 

Lørdag 2. juni skal Halden Ishall fylles til randen, når Halden Topphåndball blant annet skal spille kamp mot årets deltakere av Paradise Hotel!

Det er Tistedal jenter 02/03 som arrangerer showturneringen, og har fått med seg de to nevnte lagene, samt Comets hockeyspillere og TTIFs fotballspillere. Ildsjelen som har gjort arrangementet mulig er Tom-Eirik Haug-Fjellstad. Han forteller at det kommer til å bli et rått show:

– Dette blir så kult! Vi har et hårete mål om å sette publikumsrekord i ishallen, og har fått med oss mange gode støttespillere for å få det til, forklarer Haug-Fjellstad.

– De voksne skal spille med elektrosjokk-bånd. Fjernkontrollene til disse båndene skal auksjoneres bort til publikum og sponsorer mellom 21. og 25. mai. Så det tror jeg blir artig, gliser han.

Billettene til showturneringen kjøpes ved å klikke her, og det er Halden Topphåndball som har påtatt seg oppgaven med å selge billettene – selv om de ikke skal ha inntektene selv.

– Det gjør vi med glede, forteller daglig leder i Halden TH, Mads Fredriksen.

Fredriksen kan nemlig presentere en helt ny billettløsning:

– Vi har gjennom et godt samarbeid med AlphaEntrance utviklet en egen Halden TH-app. Den er nå lansert i GooglePlay, mens appstore er litt tregere. I appen vil man kunne kjøpe billetter og få alle info man trenger om Halden Topphåndball.

– I tillegg kan man kjøpe billetter til showkampen gjennom en ny webløsning for de som ikke har en smartphone, forklarer han.

Billettene koster 110 kroner hvis man kjøper via HTH-appen eller på nett. Prisen ved inngangsdøren vil være 150 kroner.

– Så vi håper mange kjøper billett i forkant, sier Fredriksen.

NB: Billettene som selges via nett og mobil kan kun betales via Vipps – dersom man ikke har Vipps kontakter man klubben på haldentopphandball@gmail.com for å få kjøpt billetter.