– Vi må få hull på Rasmus Bech – Halden
Hovedtrener i Haslum HK, Sten Stockfleth.

– Vi må få hull på Rasmus Bech

Haslum HKs hovedtrener, Sten Stockfleth, er optimist før hans lag skal ut i kvartfinale nummer to mot Halden Topphåndball torsdag kveld. Vi i haldentopp.no tok en prat med Haslum-bossen før kampen.

Hvilke positive ting tar du med deg fra den første kvartfinalen mot Halden?

– Jeg tar med meg at vi var fullt på høyde med Halden hele kampen og at det var klar fremgang fra de to foregående møtene denne sesongen. Det var små marginer som vippet kampen, og vår følelse var at det fort kunne vippet begge veier.

Stockfleth er klar på hva som må til for å slå Ulvene fra Halden.

– I hovedsak må vi være nøyere i våre egne avslutninger, og få hull på Rasmus Bech. Samt at vi må skape flere sjanser offensivt, forklarer Stockfleth.

Den sympatiske treneren er inne i sin første sesong som hovedtrener i Haslum, og rår over et lag som har variert en del denne sesongen. Han forklarer at Haslum er avhengig av at hele laget fungerer dersom de skal vinne kampen de MÅ vinne i Nadderud Arena torsdag kveld.

– Vi er avhengige av at flere spillere lager mellom 4 og 6 mål enn i det første møtet. Vi har ikke en spiller som drar lasset alene, så jeg vil si at vi er avhengig av at flest mulig har en god dag på torsdag, sier han.

Og hva mener Stockfleth skal til for å slå Halden?

– Alle spillere på Halden er viktige å stoppe, men jeg føler som sagt over at nøkkelen ligger i å sette ballen i mål for vår del. Også må vi få treff på Victor Skillhammar og Trym Bilov-Olsen i forsvarsspillet, samt dekke opp for kantene til Halden i returspillet.

 

Vi ønsker Sten og Haslum en god kamp, og håper selvfølgelig Halden tar seieren med hjem til svenskegrensen!