Haglund har signert for Halden Topphåndball – Halden
Andreas Haglund har signert for Halden Topphåndball. Her sammen med hovedtrener Jan Thomas Lauritzen.

Haglund har signert for Halden Topphåndball

Degernes-gutten Andreas Haglund har signert med Halden Topphåndball for den kommende sesongen.

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at venstrekant Andreas Haglund er med oss i minst én sesong til. 21 år gamle Haglund har jobbet knallhardt i mange år, og har gjort seg fortjent til en kontrakt med Halden Topphåndball gjennom systematisk arbeid i flere sesonger. Han er en fantastisk lagspiller som virkelig har tatt store steg de siste sesongene. Han har også fått mer og mer tillit den siste tiden og vist seg tilliten verdig.

Hovedtrener Jan Thomas Lauritzen har dette å si om signeringen:

– Veldig fornøyd med å ha signert Andreas Haglund. Andreas er et bevis på at at det går an å bli toppspiller i Østfold og Halden uten å måtte flytte ut. Dette er noe som har vært Halden Topphåndballs visjon fra starten av. Andreas er en meget god spiller som er effektiv og har høy treffprosent fra sin venstre kant-posisjon. Vi håper Haldenpublikumet kan ha gleden av å se Andreas i årene som kommer.