Halden Topphåndball – Haslum – Halden
Victor i aksjon mot Haslum fra siste oppgjør.

Halden Topphåndball – Haslum

Søndag 15. april kl. 16 – Remmenhallen.

Så skal sluttspillet endelig kastes i gang, og Ulvene tar i mot Haslum i Remmenhallen for å kjempe om plass i semifinalen. Det spilles best av tre kamper.

Halden Topphåndball endte på en historisk fjerdeplass i serien og har fordelen av to hjemmekamper hvis det blir nødvendig med en tredje kamp for å avgjøre mot Haslum. Ulvene har spilt godt mot Haslum i serien og kapret tre av fire poeng. Det gir trygghet og god selvtillit for hjemmelaget.

Det skal kåres en vinner i hver kamp. Dersom det etter opprinnelig spilletid står uavgjort, spilles ekstraomganger og så blir det eventuelt 7m-kast, hvis det fremdeles er uavgjort etter ekstraomgangene.

Lagene kjenner hverandre godt og det er mye å spille for.

Trener Jan Thomas Lauritzen har denne betraktningen:

«Det blir spennende med sluttspill og jeg tror Haslum passer oss bra. Jeg regner med at det kommer til å bli jevne kamper hvor det laget som har dagen vinner. Troppen ser spillesugne ut og det lover bra. På skadesiden ser det bedre ut for Kristian Stranden da han kjenner mindre til i kneet. Sander har også trent for fullt den siste tiden. Litt usikkerhet er det med Trym som har en vond legg, men han blir forhåpentligvis klar til søndag. Vi gleder oss til sluttspill og håper på en full hall på søndag!»

Alt ligger altså til rette for en jevn, spennende og underholdende søndagskveld i Remmenhallen.

Gå ikke glipp av den!

Vi sees på Remmen.

Av: Odd Petter Nilsen