Sandnes – Halden Topphåndball 24 – 28 – Halden
Tørt krutt i armen til Kristian mot Sandnes

Sandnes – Halden Topphåndball 24 – 28

Der satt den – 4. plassen er sikret!

Ulvene satte historisk rekord i dagens kamp mot Sandnes. 29 poeng og 4. plass er begge deler det beste Halden Topphåndball noen gang har oppnådd i eliteserien. Gratulerer!

Ulvene kom godt i gang og etter 4-4 dro de fra og ledet resten av kampen. Selv med 20 bomskudd og 12 tekniske feil for Halden, kom Sandnes aldri på skuddhold.

Uten Victor i troppen ble det mye spilletid på Kristian som scoret 7 mål og hadde flere lekre innspill til Thomas. Trym hadde også stilt inn kanonen og banket inn 5 mål og William var toppscorer sammen med Kristian.

Ulvene spilte mye etablert angrep og hadde vel kun 2 mål på kontra. Sandnes sto godt bakover og Ulvene fikk sjelden gjestene ut av formasjon slik at de fikk spilt seg gjennom. Da var det godt at langskuddene satt bedre enn på lenge.

Hyggelig var det å se Sander på banen etter et langt skadeavbrudd og han scoret tre raske mål i andre omgang og var som vanlig god i forsvar. Defensivt slet Ulvene med en lettbent André Ellertsen innledningsvis, men fikk fart på bena etter hvert. Ny konstellasjon på venstresiden med William som toer og Trym som ener fungerte ikke så bra og Sandnes scoret mye mål på den siden.

Thomas var stødig og god både i forsvar og angrep

Det var aldri tvil om hvem som var det beste laget og Ulvene hadde god kontroll på kampen.

Et tredvetalls supportere hadde benket seg foran storskjermen i Halden Topphåndballs nye klubblokale, Ulvehiet. De var godt fornøyde med det de så.

Nå gleder vi oss til sluttspillet!

Topp tre:

  1. Thomas Solstad
  2. Kristian Stranden
  3. Rasmus Bech

Av: Odd Petter Nilsen