Sandnes – Halden Topphåndball – Halden
Kan Truls og de andre gutta revansjere seg mot Sandnes?

Sandnes – Halden Topphåndball

Siste seriekamp og spenningen holder seg!

Ulvene er på 4. plass før denne kampen og nettopp den plassen er viktig å beholde pga. fordelen med hjemmebane i første sluttspillkamp. Sluttspillkamper spilles best av tre og står det 1-1 etter to kamper blir det hjemmebane i siste og avgjørende kamp også for laget som starter hjemme. Så selv om medaljene glapp for Halden er det altså fremdeles mye å spille for.

Ulvene har 25 poeng, men både Haslum (5. plass/25 p) og Bækkelaget (6.plass/24 p) kan gå forbi Halden på tabellen hvis Ulvene snubler mot Sandnes. Det er det ingen grunn til å gjøre med normalt god skjerping og lave skuldre. Vi gleder oss til kampen!

Direkteoverføring av kampen ser du sammen med Ulveflokken i Halden Topphåndballs nye klubblokale i Svenskegata 3 (u. et – under gamle Peppes Pizza) fra kl. 19.45.

Lokalet er åpent fra kl. 19.

Av: Odd Petter Nilsen